نسخه طب سنتی برای دیابت
- بیماران دیابتی بهتر است در برنامه غذایی خود مصرف سیر و پیاز را بیشتر کنند چون این سبزیها به دلیل ترکیبات گوگردی قندخون را کم میکنند.
- مصرف خیار نیز به کاهش قند خون می کند چون این میوه دارای مادهای شبیه انسولین است.
- گیاه شنبلیله نیز برای بیماران دیابتی توصیه می شود. مصرف این گیاه به هنگام صبح موجب کاهش قندخون ناشتا و بعد از غذا می شود. پودر دانه شنبلیله نیز باعث کاهش چربی های خون می شود.
- به بیماران دیابتی توصیه میشود سوپ گشنیز، سوپ سبزیجات، ماهی، آبگوشت، خوراک ماهیچه و آلو بخارا، خورشت سیب درختی، کته گشنیز و شوید، شربت آبغوره و رب انار را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
- مصرف خوراکی عصاره بابونه به کاهش سطح قند خون در بدن کمک میکند چراکه این گیاه عوارض دیابت را که کاهش قدرت دید و آسیب به کلیهها است را کاهش میدهد.