سلامت

Physiotherapy & Psychology and Health Management in Crisis

سلامت

Physiotherapy & Psychology and Health Management in Crisis

اقدامات لازم برای درمان جوش صورت چیست؟

اگر فرد مبتلا به آکنه در مورد این بیماری آگاهی کافی داشته باشد با انتخاب راهکارهای ساده می‌تواند بهتر با این مشکل مقابله کند و از شدت آن بکاهد.

در صورتی که فرد مبتلا به آکنهدر مورد این بیماری آگاهی کافی داشته باشد با انتخاب راهکارهای ساده می‌تواند بهتر با این مشکل مقابله کند و از شدت آن بکاهد.

دکتر ندا قائم مقامی، متخصص پوست، مو و زیبایی: در صورتی که فرد مبتلا به آکنه در مورد این بیماری آگاهی کافی داشته باشد با انتخاب راهکارهای ساده می‌تواند بهتر با این مشکل مقابله کند و از شدت آن بکاهد.

توصیه هایی ساده برای درمان جوش صورت
1- صورت خود را تمیز نگه دارید
چه در صورتی که آکه (جوش) داری و یا اینکه صورت تان جوش ندارد، شستشوی صورت روزی 2 بار برای پاکسازی آلودگی ها و از بین بردن سلول های شاخی مرده و حذف چربی اضافه پوست تان مهم می باشد.
صورت خود را بیش از روزی 2 بار نشوئید چون پوست تان خشک و حساس می شود پوست صورت را با آب ولرم بشوئید. از شوینده های مخصوص پوست صورت استفاده کنید و صابون های بدن را به پوست صورت خود نزنید.

2- از کرم پودرها استفاده نکنید
هنگامی که جوش های صورت تان خیلی زیاد است از کرم های پوشاننده یا پنکیک و کرم پودر کمتر استفاده کنید. اگر هم از این مواد استفاده می کنید حتما در آخر روز آنها را از روی صورت تان بشوئید.
حتما از کرم پودرهای غیرروغنی استفاده کنید و توجه داشته باشید عبارت هایی مانند ضدجوش روی کرم تان درج شده باشد.

3- داروهای ضدجوش
از داروهای ضدجوش که حاوی خواص ضدباکتری هستند مانند بنزیل پراکساید استفاده کنید. در ابتدا از مقادیر کم سپس از مقادیر بیشتر برای خشک کردن پوست و از بین بردن جوش هایتان استفاده کنید.

4- مرطوب کردن پوست یا آبرسانی
بسیاری از داروهای ضدآکنه حاوی موادی می باشند که پوست شما را بسیار خشک می کنند. برای همین حتما در کنار درمان های ضدآکنه از مرطوب کننده ها نیز استفاده کنید. حتما مرطوب کننده هایی که استفاده می کنید. بر رویشان از عبارت noncomedogenic یا ضدجوش درج شده باشد.

5- روازنه ورزش کنید
ورزش روزانه برای بدن و پوست تان مفید است. بلافاصله بعد از تمرین و ورزش حمام کنید.

6- دستهای تان را هرگز به صورت تان نزنید.
هرگز دست تان را به صورت تان نمالید. چون باعث پخش شدن باکتری روی پوست صورت تان می شوید همچنین پوست حساس و ملتهب صورت تان را بیشتر تحریک می کنید هرگز جوش هایتان را فشار ندهید زیرا باعث ایجاد زخم و جای جوش (اسکار) در آن ناحیه می شوند.

7- پوست خود را تغذیه کنید
بسیاری از متخصصان معتقدند که غذاها مثل شکلات باعث ایجاد جوش نمی شوند. با این حال در هنگامی که جوش های زیادی دارید از غذاهای چرب و فست فود دوری کرده و بیشتر از میوه ها و سبزیجات استفاده کنید.

8- آرامش داشته باشید
بعضی از مطالعات ارتباط مستقیمی با میزان استرس و تعداد جوش ها را نشان داه اند. به دنبال روش هایی برای از بین بردن اضطراب و استرس باشید.

در هر صورت اگر جوش های صورت تان با این روش ها بهتر نشد حتما با یک پزشک متخصص مشورت کرده و درمان های قوی تر توسط پزشک را استفاده کنید.

9- از آفتاب و سولاریوم دوری کنید
اشعه ماورای بنفش خورشید باعث ایجاد التهاب بیشتر در پوست و قرمزی آن می شود. بعضی از درمان های ضدجوش، پوست شما را به آفتاب حساس می کند. مخصوصا بین ساعت 10 صبح تا 4 بعدازظهر حتما از کرم‌های ضدآفتاب و کلاه استفاده کنید. در صورتی که جوش دارید یا پوست تان جوش ندارد (در هر صورت) از کرمهای ضدآفتاب با SPF حداقل 30 استفاده کنید. حتما عبارت های ضدجوش و غیرروغنی روی کرم ضدآفتاب تان درج شده باشد.

10- مراقب موادی که به موی سرتان می زنید باشید
بسیاری از موادی که روی موهای سرتان می زنید مانند کرم، ژل، پماد، واکس مو و غیره در صورتی که با پوست صورت تان تماس پیدا کنند باعث ایجاد جوش می شوند در دوره هایی که جوش هایتان بیشتر می شود.
موهای خود را بیشتر بشوئید موی چرب در تماس با پوست باعث ایجاد آکنه می شود.

چرا نباید نوشچرا نباید نوشابه بخوریم؟

چرا نباید نوشچرا نباید نوشابه بخوریم؟

نوشابه‌های گازدار را به‌جرأت می‌توان پای ثابت سفره بسیاری از خانواده‌ها دانست. فست‌فودها هم که این سال‌ها طرفداران پروپا قرصی پیدا کرده‌اند، باعث می‌شوند افراد به مصرف نوشابه‌های گازدار روی بیاورند و این موضوع چالش مهمی برای سلامت افراد، بویژه کودکان و نوجوانان، ایجاد کرده است.

چرا نباید نوشابه بخوریم؟

متأسفانه با وجود هشدارهایی که محققان و پزشکان مطرح می‌کنند، همچنان آمار مصرف نوشابه‌های گازدار بالاست . نوشابه‌های گازدار سرشار از شیرین‌کننده‌های مصنوعی از قبیل آسپارتام، ساخارین و ساکرالوز هستند که باعث افزایش قند خون می‌شوند و برای سلامت افراد، بویژه مبتلایان به دیابت، بسیار خطرناک هستند. شیرین‌کننده‌های مصنوعی نسبت به شکر و قند، درصد شیرینی بالاتری دارند و این باعث می‌شود به مرور آدمی به حجم بالای این شیرینی عادت کند و ذائقه او نسبت به قندهای طبیعی موجود در مواد غذایی مانند میوه‌های مختلف تغییر کند. پیش از این، بسیاری از محققان بر این باور بودند که شیرین‌کننده‌های مصنوعی جانشین خوبی برای شکر و قند محسوب می‌شوند و افرادی مانند مبتلایان به دیابت که با خوردن مواد قندی مشکل دارند براحتی می‌توانند از این مواد بهره‌مند شوند؛ ولی مطالعات اخیر حاکی از آن است که عملکرد و تاثیر آنها در بدن مانند شکر و قند است و تفاوتی ندارد و چه بسا ممکن است قند خون را در بیماران دیابتی بالا ببرد. شیرین‌کننده‌های مصنوعی مانند ساخارین احتمال بروز سرطان‌هایی چون سرطان مثانه، تومورهای مغزی و سرطان اندام‌های تناسلی زنانه را افزایش می‌دهد.

گرگی در پوست بره

برخی محققان معتقد بودند ‌ مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی به جای قند و شکر برای افرادی که به اضافه وزن مبتلایند و قصد لاغری دارند، گزینه‌های مناسبی به شمار می‌روند؛ ولی بررسی‌های جدید نشان می‌دهد شیرین‌کننده‌های مصنوعی ترشح انسولین را در بدن بالا می‌برند و این هورمون نیز پیام ذخیره چربی را به بدن می‌فرستد که به مرور باعث اضافه‌وزن و چاقی می‌شود.نوشابه‌های گازدار فاقد کالری هستند، ولی این مواد به کاهش وزن کمک نمی‌کنند. محققان دانشگاه تگزاس آمریکا در پژوهش‌های خود دریافتند اندازه دور کمر در افرادی که نوشابه‌های گازدار به مقدار زیاد مصرف می‌کنند 70 درصد بیشتر از افرادی است که از این قبیل نوشابه‌ها مصرف نمی‌کنند. تأثیر روانی شیرین‌کننده‌ها به عنوان موادی فاقد کالری، گرایش افراد را به مصرف آنها بالاتر می‌برد و همین‌ باعث می‌شود حجم بالایی از این مایعات خورده شود که در‌نهایت علاوه بر افزایش قند خون، اضافه‌وزن را نیز برای مصرف‌کنندگان به همراه دارد.

خطر ابتلا به دیابت نوع 2

بررسی‌های محققان دانشگاه مینسوتا نشان می‌دهد نوشیدن هرروزه نوشابه تا 36 درصد خطر ابتلا به سندروم متابولیک و دیابت را بالا می‌برد. سندروم متابولیک به شاخه‌ای از بیماری‌ها اطلاق می‌شود که فشار خون، قند، چربی، کلسترول بالا و افزایش اندازه دور کمر را به دنبال دارد و بیماران را در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی، انواع سکته و دیابت قرار می‌دهد.

فاقد مواد مغذی

با نوشیدن نوشابه‌های گازدار به‌رغم این‌که هیچ کالری جذب بدن نمی‌شود، هیچ فایده‌ای هم به بدن نمی‌رسد. در این میان، پزشکان تغذیه توصیه می‌کنند جایگزینی نوشابه با آب که برای انجام فرآیندهای بدن نیز ضروری است، بسیار مفید است.

عامل بروز سردرد

مطالعات صورت‌گرفته روی شـیرین‌کننده‌های مصنوعی چون آسپارتام حاکی از آن است که مصرف این قبیل شیرین‌کننده‌ها با سردرد ارتباط مستقیمی دارد. بسیاری از محققان در مبتلایان به سردرد و میگرن ردپای مصرف نوشابه‌های گازدار را یافته‌اند.

پوسیدگی دندان‌ها

مصرف مقدار بالای نوشابه‌های گازدار دارای شیرین‌کننده‌های مصنوعی، خطر پوسیدگی دندان‌ها را افزایش می‌دهد. محققان با مطالعه میزان پوسیدگی دندان‌ها در معتادان کوکائین، متامفتامین و مصرف‌کنندگان نوشابه‌های گازدار به این نتیجه رسیدند که درصد پوسیدگی در آنها به یک اندازه است. عامل اصلی تخریب دندان‌ها در مصرف‌کنندگان مداوم نوشابه‌های گازدار اسیدسیتریک بالای موجود در آنهاست که به مرور زمان مینای دندان را ضعیف می‌کند و در نهایت از بین می‌برد.

ارتباط مستقیم با افسردگی

بررسی‌های صورت‌گرفته در آکادمی عصب‌شناسی آمریکا نشان داده افرادی که روزانه بیش از 4 فنجان یا قوطی نوشابه مصرف می‌کنند 30 درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند. علاوه بر این، احتمال ایجاد اضطراب به دنبال مصرف نوشابه وجود دارد. آسپارتام جزو گروهی از مواد شیمیایی خطرناک است که باعث ایجاد مسمومیت عصبی می‌شود و روی مغز اثر سوء می‌گذارد. علاوه بر این، این ماده اشتهای فرد را به مصرف کربوهیدرات افزایش می‌دهد که در نهایت به اضافه‌وزن منجر می‌شود.

دشمن درجه‌ یک استخوان‌ها

زنان بالای 60 سال بیشتر از مردان در معرض پوکی استخوان قرار دارند و مطالعات حکایت از آن دارد که مصرف نوشابه‌های گازدار احتمال بروز مشکلات استخوانی را تا حد قابل توجهی بالا می‌برد. محققان دریافتند تراکم استخوانی در استخوان ران زنانی که به مصرف نوشابه عادت دارند، نسبت به زنانی که معمولا از نوشابه استفاده نمی‌کنند 4 درصد کمتر است. از دیگر خطراتی که برای مصرف نوشابه می‌توان ذکر کرد، بالا بودن فسفات آن است؛ این ماده باعث دفع کلسیم از بدن و کاهش این ماده معدنی و در نهایت منجر به بروز مشکلات استخوانی بویژه پوکی استخوان می‌شود. مصرف بالای نوشابه در کودکان با توجه به موردی که اشاره شد، ممکن است مشکلات استخوانی و رشدی برای آنها ایجاد کند و احتمال شکستگی استخوان‌ها در این قبیل کودکان بالا می‌رود.

تهدیدی برای قلب

پژوهشگران دانشگاه‌های میامی و کلمبیا معتقدند مصرف یک بار نوشابه گازدار در روز خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی از قبیل سکته، حملات قلبی و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های عروقی را افزایش می‌دهد. این امر در دوستداران نوشابه و محصولاتی از این دست، خطر بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی را تا 43 درصد بالا می‌برد. همچنین این نوشیدنی به دلیل بالا بودن مقدار سدیم، خطر بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

مشکلات پوستی

مصرف منظم و مداوم نوشابه پیری پوست را تسریع می‌کند. مقدار بالای اسید موجود در این نوشیدنی در درازمدت pH خون را بشدت کاهش می‌دهد و باعث تشکیل آکنه و چین و چروک می‌شود.

رنگ قهوه‌ای سوخته‌ای که در نوشابه می‌بینید، حاوی مواد سرطان‌زایی است که مقاومت بدن را در برابر انسولین بالا می‌برد و ایجاد التهاب می‌کند. همچنین کافئین بالای موجود در نوشابه‌های گازدار احتمال بیش‌فعالی در کودکان و حتی بالغان را ‌افزایش می‌دهد.

منبع: روزنامه جام جم

اکسیر ضد پیری

با راهکاری ساده می توانید برای همیشه از شر چروک های پوستی در امان بمانید.


برای تهیه این اکسیر کافی است مواد زیر را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را در طول روز مصرف کنید.

 

مواد مورد نیاز:


10 حبه سیر

10 عدد لیموی آبگیری شده

یک کیلوگرم عسل ارگانیک


روش تهیه: 


ابتدا حبه های سیر را ریز کرده و با عسل و آبلیموها مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را در ظرف شیشه ای تمیز ریخته و به مدت 8 تا 10 روز اجازه استراحت دهید.

 

 پس انجام این دستور، یک قاشق چایخوری از این ماده را در اول صبح با معده خالی و یک قاشق دیگر قبل از آخرین وعده غذایی خود مصرف کنید.

 

طب سنتی این مخلوط را به عنوان یک اکسیر موفق در کند کردن روند پیری به رسمیت شناخته است. از آنجا که تهیه این مخلوط به راحتی در دسترس و ارزان قیمت است، در امتحان آن تردید نکنید.

اعجاز رنگها

اعجاز رنگها             

برای لاغر شدن ، از بشقاب و رومیزی آبی رنگ استفاده کنید. رنگ آبی اشتها را کم می‌کند .??


اگر کم خواب هستید وسایل اتاق خواب را به رنگ بنفش درآورید یا از چراغ خواب به رنگ بنفش استفاده کنید. رنگ بنفش آرامش دهنده و خواب‌آور است .??


 

اگر از کم خونی رنج می‌برید، میوه‌های قرمز رنگ مانند گیلاس ، توت فرنگی و گوشت قرمز مصرف کنید. ??????

 

اگر بی‌حال و حوصله هستید، رنگ نارنجی را انتخاب کنید، هنگام استحمام صبحگاهی از حوله و ابزار نارنجی استفاده کنید، رنگ نارنجی. بی‌حالی شما را از بین می‌برد


 


اگر مشکلی پیش روی شماست، از رنگ نیلی استفاده کنید، رنگ نیلی کمک می‌کند تا بهتر بیندیشید .??


 


اگر مضطرب هستید و فشار عصبی طاقت شما را بریده است، از رنگ سبز استفاده کنید. رنگ سبز آرامبخش است و فشار خون را کاهش می‌دهد . ??


 


افراد افسرده لباس زرد رنگ بپوشند. غذاهای زرد بخورند و رنگ زرد را اطراف خود بجویند. رنگ زرد سطح انرژی را بالا برده و مانع افسردگی می‌شود??,,,


تقدیم به ذهنهای زیبا



""مواظب روح ,روان 

و جسم خود باشید

زنگ خطر: طلاق آمیزشی-عاطفی

طلاق آمیزشی-عاطفی

بسیار افزون تر از طلاق رسمی و قانونی، طلاق عاطفی و از آن بیشتر، طلاق جنسی – آمیزشی است که در سال های اخیر رشد بسیار شتابان و نگران کننده ای داشته و دارد. در بسیاری موارد، شگفت انگیز است که حتی خود زوج مراجعه کننده آشکارا بدین واقعیت آگاهی و هشیاری ندارند. طلاق عاطفی سال ها پیش تر از طلاق رسمی و قانونی رخ می دهد. برخی نشانه های جدایی و طلاق عاطفی عبارتند از:

1- کاهش چشمگیر وقت گذاشتن برای همدیگر و ملاقات ها و سرگرمی های دو نفره

2- کاهش وابستگی ها، دلبستگی ها، و گیرایی های همسران در رابطه با یکدیگر

3- افزایش سرگرمی های برون زناشویی و تمرکز بر مسائل بیرون خانواده

4- مطرح شدن رازهای پوشیده و پنهان زندگی زناشویی از سوی یک یا هر دو همسر در بیرون از چارچوب خانواده

5- کاهش انجام بحث های سازنده و چالش ها و بارش های مغزی راهبرد نما و راهکار آفرین بین همسران

6- کاهش نگاه، نوازش، درآغوش کشیدن و بوسه نرم و گرم میان همسران که نشانه افت و از دست رفتن وابستگی و و وفاداری عاطفی – احساسی میان همسران دارد.

7- بی باور شدن همسران نسبت به هم و کاهش اعتمادشان به دیگری در رابطه با پشت سر گذاشتن دشواری ها و پیشامدهای پیش بینی نشده

8- درماندگی در پیدا کردن راه حل پس از مشاجرات و ستیزهای زناشویی و خانوادگی

9- وقت گذاشتن بیش از اندازه برای فرزندان و جایگزین ساختن آن ها با هدف دوری کردن از همسر

10-رسیدگی گزافه آمیز به نیازها و دشواری های پدر و مادر و پرهیز از پرداختن به نیازهای رابطه زناشویی و خانوادگی با همسر

11-کاهش ستایش از دستاوردهای همسر و افزایش نکوهش و سرزنش خطاها و اشتباهات او

12-افزایش مقایسه همسر با همتایان و همکاران او در آشنایان و بیگانگان و به رخ کشیدن کامیابی ها و سرفرازی های آن ها در برابر ناکامی ها و شکست های همسر

13-پرداختن بیش از اندازه به خاطرات گذشته و نوستالژی های دوران کودکی، نوجوانی و جوانی به جای اندیشیدن به مخاطرات پیش رو

14-افزایش ساعات خواب و استراحت در بستر و کاهش لحظات شور و هیجان آفرینی

15-افزایش پرداختن به برنامه های ورزشی، سریال ها و فیلم های تلویزیون، جدا شدن از همسر و تنها به بستر رفتن در نیمه های شب

16-مراجعه انفرادی به مشاور خانواده و زوج درمانگر و پرهیز از چاره