سلامت

Physiotherapy & Psychology and Health Management in Crisis

سلامت

Physiotherapy & Psychology and Health Management in Crisis

پیشگیری بهتر از جوش زدن

پیشگیری بهتر از جوش زدن

اگر می خواهید از همین الان برای جوش نزدن روی پوست صورت خود کاری کنید از خوردن شروع کنید. چون خیلی از دانشمندان بر این عقیده اند که خوردن غذاهای سرخ کردنی، شیرین و چرب مانند پیتزا، شکلات و غذاهای سرخ کردنی زمینه ای می شوند برای جوش زدن. اگر می خواهید دلایل دیگر را بدانید تا پایان مقاله بخوانید.

زیاد در معرض نور خورشید قرار نگیرید!


قرار دادن پوست بدن در معرض نور مستقیم خورشید اگرچه برای برنزه کردن بدن بسیار ایده آل به نظر رسیده و فواید دیگری نیز دارد اما برای کسانی که از عارضه جوشهای پوستی رنج می برند، مضر و نامناسب است. تابش مستقیم و طولانی مدت نور خورشید به پوست، نه تنها عارضه جوشهای پوستی را تشدید می کند بلکه می تواند در طولانی مدت به پیری زودرس پوست و حتی سرطان پوست نیز منجر گردد.

ویتامینها و مکملهای مصرفی خود را چک کنید!


محققین و متخصصین علم تغذیه میزان مجاز مصرف ید را در حدود 150 میکروگرم در روز توصیه می کنند. اما بسیاری از پزشکان بر این عقیده هستند که مصرف بیش از این مقدار در روز با جوشهای پوستی همراه خواهد بود. بنابراین از مصرف مکملهایی که دزهای غیر معقولی از این عنصر را وارد بدن می کنند، پرهیز کنید.

از شستن بیش از حد ناحیه جوش زده خودداری کنید!


بسیاری از کسانی که از جوشهای پوستی رنج می برند، شستن زیاد ناحیه جوش زده را خوب و مفید تلقی کرده و برای درمان قطعی این عارضه، مدام دوش می گیرند و انواع اقسام صابونها را امتحان می کنند. این در حالی است که متخصصین پوست عقیده دارند که شستن بیش از 2 الی 3 بار در روز نه تنها نتیجه مطلوب نخواهد داشت بلکه وضعیت جوشها را وخیم تر نیز خواهد کرد.

از کندن و دست کاری جوشها خودداری کنید!


بسیاری از کسانی که از جوش و یا از دیگر عوارض پوستی رنج می برند، ناخواسته و ناخودآگاه نقاط ضایعه را دست کاری کرده و آنها را مدام می کنند. وسوسه انجام این کار به قدری قوی است که حتی برخی از افراد علیرغم داشتن اطلاعات و آگاهی لازم در مورد عوارض این کار، آن را خوداگاهانه نیز انجام می دهند. فشردن جوشها باعث نفوذ باکتریهای موجود در آنها به لایه های عمیق تر شده و احتمال نفوذ عفونت به خون را فراهم می کند.

پوست خود را از چربی و از عوامل عفونت زا دور نگه دارید!


بر خلاف آنچه که اغلب مردم فکر می کنند، رعایت نکات بهداشتی ساده و پیش پا افتاده که در برخی موارد چندان هم مهم جلوه نمی کند، در پیشگیری و درمان جوشهای پوستی بسیار موثر است. به جای اینکه درمان جوشهای پوستی را در مصرف کرمهای گران قیمت فرانسوی و ایتالیایی جستجو کنید، بهداشت پوست را رعایت کنید، دستهای خود را مرتبا بشویید، از دست کاری کردن جوشها خودداری کنید، و پس از هر جلسه تمرین نیز دوش بگیرید.

استرس را از خود دور کنید!


استرس تاثیر مستقیم بر جوشهای پوستی ندارد اما این پدیده مخرب روانی می تواند تعادل هورمونی بدن را تحت تاثیر قرار داده و آن را بر هم بزند. نتیجه استرس حتی به صورت چرب شدن پوست و بروز جوشهای پوستی نیز دیده می شود.

از الگوی مناسب تمرینی پیروی کنید!


عادت کردن به تمرین روزانه نه تنها توقف روند رو به رشد عضله سازی را سبب می شود بلکه موجب بروز آکنه و جوشهای پوستی در ورزشکاران جوان نیز می گردد. برای به حداقل رساندن امکان بروز جوش در بدن توصیه های زیر را مد نظر داشته باشید: به هنگام تمرین از لباس های کتانی، پنبه ای و یا نخی گشاد استفاده کنید. استفاده از تی شرت های تنگ و چسبان نایلونی به طوری که در میان ورزشکاران ایران نیز به فراوانی دیده می شود، تحت هیچ شرایطی توصیه نمی شود. پس از تمرین نیز دوش مختصر و مفید را فراموش نکنید.

به سلامت خود اهمیت دهید!


مصرف آب فراوان در طول روز یکی از رموز سلامت و تندرستی است که کمتر نیز مورد توجه قرار گرفته است. خواب کافی، تمرین مناسب، آب فراوان و موارد مشابه علیرغم اینکه بسیار ساده و پیش پا افتاده به نظر می رسند اما در سلامت بدن و در پیشگیری از جوش و سایر ناراحتی ها و عوارض پوستی بسیار موثر اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.